Notícies

APLICLOR compromesa amb les bones pràctiques professionals

APLICLOR WATER SOLUTIONS manté el seu compromís amb la qualitat dels serveis que proporciona, la seguretat en les feines realitzades, el medi ambient i la prevenció de la contaminació.

És per això que AQUA España (Associació Espanyola d’Empreses de Tractament i Control d’Aigües) certifica el compromís amb les bones pràctiques professionasl.

Així  mateix, en relació amb el paper de l’aigua com a vector estratègic sostenible davant la crisi del COVID-19, davant la situació actual de pandèmia que estem vivint a nivell mundial, volem donar les GRÀCIES als treballadors d’Apliclor i als col·laboradors que, en el seu dia a dia, col·laboren i treballen per complir amb el compromís de treballar de manera segura.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies