Notícies

ECOVADIS premia a APLICLOR amb una medalla de plata

APLICLOR HA REBUT LA MEDALLA DE PLATA EN LA SEVA PRIMERA EVALUACIÓ CSR ECOVADIS PELS SEUS COMPROMISOS EN RESPONSABILITAT SOCIAL EMPRESARIAL

Ecovadis premia els esforços d’APLICLOR en termes d’ètica empresarial, respecte al medi ambient i recursos humans, drets humans i pràctiques de compra. Obtenient, així mateix, una bona posició en termes comparatius.

La puntuació d’EcoVadis, reflecteix la qualitat del sistema de gestió de Responsabilidat Social Empresarial* de la companyia.

*La Responsabilidat Social Empresarial o inversió socialment responsable, és la responsabilitat que cada organització té amb el medi ambient en què es desenvolupa i amb la societat de la qual forma part. Es defineix com la contribució activa i voluntària a la millora social, econòmica i ambiental per part de les empreses, generalment amb l’objectiu de millorar la seva situació competitiva, valorativa i el seu valor afegit.

#apliclor #goodtandem #ecovadis #rse #rsc #eticaempresarial #mediambient #recursoshumans #dretshumans

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies