Notícies

Apliclor aconsegueix, un any més, el “bonus” per la seva implicació en la prevenció de riscos laborals

APLICLOR rep, un any més, el “bonus” de la Seguretat Social per la seva gestió en prevenció i seguretat laboral gràcies a l’aplicació pràctica del primer dels seus tres Apli-principis: Seguretat / Qualitat / Eficiència.

El Bonus és un sistema d’incentius de reducció de les cotitzacions de contingències professionals, per aquelles empreses que hagin contribuït de manera eficaç a la disminució de la siniestralitat amb inversors quantificables en prevenció de riscos laborals i amb la realització d’actuacions efectives en la prevenció d’accidents de treball i malalties professionals.

És per això que, davant la situació actual de pandèmia que estem vivint a nivell mundial, volem donar les GRÀCIES als treballadors i col·laboradors d’Apliclor que, en el seu dia a dia, s’esforcen per complir amb el compromís de treballar de manera segura.

 

[Gràcies]

 

SEGURIDAD LABORAL

#apliclor #goodtandem #riesgoslaborales #seguridadlaboral #apliprincipios #seguridad #calidad #eficiencia #covid19

 

 

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies